GRATIS verzending bestelling boven 50 euro

Shop nu en Betaal later met Klarna

Zelfde dag verzending

Voor 12 uur besteld

Tevredenheid gegarandeerd

Gratis verzending bestelling boven 50,-

Shop nu en Betaal later met Klarna

Zelfde dag verzending

Voor 12 uur besteld

Gratis verzending vanaf €50,-

Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Puur natuurlijke producten

Wij merken dat mensen steeds bewuster zijn van de samenstelling van hun producten. De meeste mensen worden dan ook met verpakkingen geconfronteerd met voor hun onbekende codes en benamingen van synthetisch chemicaliën. Onvoldoende kennis over hoe deze middelen worden gemaakt en wat voor effect deze middelen hebben op langer termijn, zorgt ervoor dat mensen geen compleet tevreden gevoel hebben. Wist je dat 60% van deze middelen worden opgenomen in je bloedbaan? 

Ons advies is dan ook om terug de tijd in te gaan en gebruik te maken van middelen die soms al tienduizenden jaren met tevredenheid worden gebruikt en geboden worden door de natuur.

Waar wij voor staan

Gebruik de kennis die wij over de wereld hebben opgedaan. Puur natuurlijke producten zonder deze eerst te fabriceren tot een duur cosmetisch product. Dit is waar Herbs & Seed Oil voor staan.

Stel de producten van Herbs & Seed Oil samen naar behoeften van jou huid of haar en ervaar de geweldig effectiviteit van de natuur bij jou thuis.

Rijk aan vitamine, mineralen en vezels

Herbs & Seed Oil oliën zijn koudgeperst. Dat wil zeggen dat onze oliën niet worden verwarmt voor of tijdens het persen. Het is namelijk zo dat hoe meer warmte er bij de persing te pas komt, hoe meer vitamines, mineralen en vezels verloren gaan. Door middel van koudpersing blijven onze oliën net als het natuurlijk product rijk aan vitamine, mineralen en vezels.

Door middel van Herbs & Seed Oil oliën en onze kennis – die wij graag met u delen – kunt u haar- of gezichtsmasker samenstellen die aan u behoeftes voldoen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

nl_NLNL

10% KORTING

Op je eerste bestelling!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Je bent succesvol aangemeld! Check je email voor de kortingscode.